fotograf nunta bucuresti

Fotografie de nunta Teodora si Ciprian

Fotografie de nunta Teodora si Ciprian. Era o zi de septembrie perfecta. Cu soare si cer senin, dar fara acea inabuseala suparatoare. Am mers la un hotel din centrul Bucurestiului, era pentru prima data. De cum am intrat in apartamentul mirilor, am fost intampinat de persoane cunoscute. Erau parintii de un alt botez unde i-am cunoscut pe Teodora si Ciprian.

Asta insemna o atmosfera relaxata si prietenoasa.

Ciprian parea mai emotionat decat mireasa, dar cu sprijinul nasilor a trecut usor prin toate etapele. Fetele au terminat cu machiajul mult mai repede decat ma asteptam. Asta insemna timp suplimentar pentru fotografii. De la balcon era o priveliste frumoasa asupra orasului, asa ca a fost un bun fundal pentru cateva cadre cu miresica Teodora.

Dupa ce mirele a fost pregatit de cavaleri, am plecat la vanatoare. Da, intre timp mireasa a fost ascunsa de fete. Cautarea  lui Ciprian a durat doar decat cateva secunde pentru a o descoperi pe frumoasa mireasa.

Pastrandu-si emotiile am ajuns la biserica, unde spre multumirea mea, amandoi au fost foarte veseli si zambitori in fiecare fotografie. Cu atat mai mult ti se deschide apetitul pentru a cauta mai multe unghiuri si cadre unice.

Partea mea preferata la fotografie de nunta.

Cu vorbele preotului in minte, am plecat spre sedinta foto de la Muzeul National al Satului. Am avut surpriza sa aflam ca tocmai se inchide. Dupa cateva vorbe cu personalul foarte amabil, aveam o ora la dispozitie pentru fotografii. Avantaj noi.

Relaxati pentru ca eram singuri in tot muzeul, am inceput sa ne facem de cap. Apropo, buna apa de la cismea. Cu setea potolita, am trecut la instantanee cat mai diferite. Am incercat sa ii las pe ei sa se comporte natural. De altfel acesta e si stilul pe care ma bazez pentru o fotografie de nunta. Pana la urma, cel mai bine aratam cand ne comportam natural si nu stand crispati intr-o pozitie mai putin naturala.

Bineinteles nu am ratat si casa ce apare pe bancnota de 10 lei. Cum timpul trece foarte repede cand te simti bine, cei de la muzeu ne-au anuntat ca trebuie sa plecam.

De cum am intrat pe poarta de la Mc Monis, acolo fiind localul, m-am simtit ca acasa. Cu atatea sali pe care le au, ajung destul de des.

Sunt multe de spus. Pe scurt, atmosfera de la petrecere a fost incendiara. Cei mai activi au fost nasii, care pot sa spun ca au dat lectii de dans si buna dispozitie tuturor. Solista vocala a avut o prestatie desavarsita. Aproape ca imi venea sa dansez si eu.

O nunta memorabila, cu oameni frumosi si veseli. Casa de piatra Teodora si Ciprian.

2 Replies to “Fotografie de nunta Teodora si Ciprian”

Leave a Reply