fotograf botez dragos

Fotografii biserica botez Rares

Fotografii Botez Rares.

Un eveniment plin de activitate, cu timpul la limita. Asta pentru ca parinti celui mic, adica Vio si Nic, erau si miri in aceeasi zi. A fost eveniment oferta, iei unul si mai primesti inca unul. 🙂 Nu ai cum sa te plictisesti la un asemenea eveniment. Si asta e foarte bine, nu sti cand trece timpul si s-a facut dimineata.

Evenimentul.

Sa revenim. De cum au ajuns miri si copilul la biserica, au aparut si o multime de cadre frumoase de surprins. Erau si destui invitati care au vrut sa participe la cele doua slujbe. Si cum primul erou era cel mic, toti vroiau sa il vada, sa facem poze, sa pupe fericitii miri, era agitatie mare. Preotul a mai linistit lucrurile, chemandu-ne in biserica.

Fotografii biserica.

Pentru mine biserica a fost ceva de vis. Orice fotograf isi doreste asa o biserica. Arhitectura frumoasa, pictura minunata, iar lumina… feerica. Din partea mea si daca ar fi durat ambele slujbe peste 3 ore, nu m-ar fi deranjat. Erau cadre frumoase in orice loc priveam. Fetitele cu voalurile de la rochite care se jucau pe langa miri, pareau desprinse din tablouri de Botticelli, florile erau ca din povesti, iar ochii eroilor nostri un pic umeziti de emotie. Edilic.

Cu un bebe cumintel, ies si poze frumusel. Si uite asa, hai si obiectivul de 100mm hai si cu 85-ul, hai si cu fundalul asta, ia uite si miri cum se uita, hop s-a terminat botezul. Si eu mai zic ca botezul il consider cel mai greu de fotografiat. E greu, dar cu asa modele, merge brici.

Si cum va spun eu de obicei, trebuie sa vedeti fiecare fotografie ca un tablou. Iar dupa un asa eveniment foarte placut de fotografiat, chiar poti sa faci cateva tablouri de lasat mostenire la copii si nepoti. Va multumesc ca ati avut rabdare pana aici si promit sa revin cu relatari si mai frumoase. Nu uitati, nu dati banii pe prostii, faceti poze la copii.

Galeria completa aici: http://dragoscuhartzfotograf.ro/fotografii-biserica-botez-rares/

3 Replies to “Fotografii biserica botez Rares”

  1. Anca

    Atunci cand vine vorba de botezul copilului, toti parintii stiu ca totul trebuie sa iasa perfect! Pot organiza singuri evenimentul sau impreuna cu un organizator bun .

Leave a Reply