dragos fotograf nunta bucuresti

Fotografii Nunta Vio si Nic

Fotografii nunta Vio si Nic. Si cand credeam ca dragostea adevarata e greu de gasit in zilele noastre, am dat peste ea in privirile si gesturile acestor miri. Vorbesc serios, fara texte de dragul cititorului. Chiar asa e. Acesti oameni chiar se iubesc si asta se vede. Si e foarte bine.

Mi-ar face o deosebita placere sa vad asa ceva mai des, la mai multe nunti. De obicei mirii sunt impovarati cu pregatirea evenimentului, trebuie sa aiba grija de toata lumea si de toate lucrurile. Iar ochii lor uita sa se mai gaseasca unul pe altul, sa il mai tina de mana, sa isi spuna ca se iubesc.

Dragi miri de la viitoare nunti, exact aceste lucruri nu trebuie sa le uitati. Si acum ma refer la cei care urmeaza sa faca nunta. Daca va trece prin cap sa spuneti ca e greu si nu se poate, aflati ca aveau si copii cu ei, cei mici. Asa ca nu exista scuze.

Poate am fost un pic virulent. Din pacate distragerea atentiei mirilor cu alte lucruri decat ei doi, le dauneaza grav si lor si fotografiilor. Gata, sa revenim.

Un eveniment in care am fost de-al casei. Vorbesc serios. Iar miri, o placere. Ne-am plimbat prin centru vechi, am facut o multime de fotografii. Asta imi place in centru, acum faci o poza cu fundal vechi, imediat poti avea niste sticla in spate, sau cateva coloane la doar cativa metri.

Sa nu uit.

Slujba de la biserica, deosebita.

Frumoasa si biserica, interior – exterior si preotii de treaba. Si asta e foarte important. Oamenii de multe ori nu realizeaza ca de fapt, toata nunta este reprezentata de cununia religioasa. Asta e tot ce conteaza. Momentul cel mai important. Nu restaurantul, rochia, invitatii, muzica si toate celelalte. Nu. Cununia religioasa, respectul fata de acest moment, integritatea cu care preotul oficiaza slujba. Acestea sunt cele mai importante aspecte. Daca stati si va ganditi un pic, o sa imi da-ti dreptate.

Fotografii nunta. Poate  vi se pare o expresie surda, fara prea multa importanta. Eu ca fotograf, consider ca este cel mai frumos cadou, pe care miri si-l pot face.

Galeria completa aici: http://dragoscuhartzfotograf.ro/fotografii-nunta-vio-si-nic/

Leave a Reply