Nunta Claudia si Laurentiu

Fotografie de nunta la Claudia si Laurentiu.

Un eveniment complet, cu respectarea traditiilor. De cand am inceput, respectiv de la mire, nasi, mireasa, peste tot am simtit o emotie frumoasa in sufletele celor prezenti. Intr-un fel era si normal, mirii venind de la mii de kilometrii, special pentru nunta. Din Dubai nu ajungi prea des pe acasa. De aceea, la nunta, revederea cu parintii, prietenii si rudele la un loc, au avut un efect coplesitor. Atat asupra mirilor cat a celorlalti participanti.

Pentru noi, ca artisti creatori de momente unice, atat eu ca fotograf cat si videografii, am avut subiecte foarte bune de surprins in momentele cele mai deosebite. Si asta ne place cel mai mult. Sa aratam adevarata fata a lucrurilor. Emotia din ochii mamei cand isi vede baiatul barbierit de cavaleri. Cu lacrima in coltul ochilor si cu gandul ca baiatul mamei este acum un barbat complet, ce creeaza o noua familie.

Emotie si fotografie

Prieteni vechi carora le tremura mainile, la cele mai firesti gesturi. Stangacia aproape copilareasca a mirilor care trebuie sa fie atenti la toata lumea si acelasi timp sa isi tina si emotiile in frau. Da, ne plac asemenea lucruri. Asta e cea mai frumoasa parte in fotografie. Imaginea sentimentelor noastre surprinsa alaturi de cei dragi.

La propunerea mirilor, pentru sedinta foto am fost intr-un loc neasteptat pentru mine. Pe malul Dunarii. Chiar acolo, pe marginea apei. Pentru ca era locul altor amintiri frumoase din copilarie, a jocurilor cu prietenii, a nebuniilor de odinioara. Iar acum, cercul era complet. Noii adulti, care venisera practic sa elogieze acest loc plin de amintiri, si pastrand aceste imagini prin fotografiile de la sedinta foto. O fotografie ce va dainuii peste multe decenii si v-a trimite mereu cu gandul la inceputurile acestei noi familii, privind in acelasi timp spre viitor, prin urmasii lor.

Cand privesti din acest punct de vedere un eveniment, realizezi ca o singura fotografie, pastrata in familie, poate avea atat de multa incarcatura emotionala si traire. Atunci iti dai seama ca ai o misiune extrem de importanta ca fotograf.

Tu esti istoricul acelei familii. Cel care transmite in imagini, fragmente din cele mai frumoase momente. Si pentru asta trebuie sa te pregatesti mereu. Este o responsabilitate enorma, pe care multi o realizam dupa mult timp.

Nu uitati, fiecare fotografie poate fi un tablou.

Toata galeria aici: http://dragoscuhartzfotograf.ro/fotografie-nunta-claudia-si-laurentiu/

3 Replies to “Nunta Claudia si Laurentiu”

Leave a Reply