Poveste nunta Tania si Lucian

Fotograf nunta in Bucuresti. Tinerete, frumusete si bucurie, cum sa nu te simti bine la un asemenea eveniment. A fost pentru prima oara cand miri au dorit sa faca sedinta foto in locul care i-a adus impreuna. Bineinteles am acceptata fara ezitare, nestiind totusi unde va fi. Surpriza, locul era in liceul la care au fost impreuna si unde a fost prima declaratie de dragoste. Romantic nu-i asa?

Sedinta foto

Inca surprins de locul neobisnuit in care mergeam, lucrurile aveau sa devina si mai interesante. Primele cadre, pe terenul de baschet. Da, vorbesc serios. De undeva a aparut o minge de baschet, pe care au luat-o imediat in primire toti inviatii.

Si hai sa ne jucam. Nasul a dat startul si a aruncat prima minge. Se pare ca mirii aveau ceva experienta, mirele a preluat primul mingea si dupa cativa pasi direct in cos cu ea. Bine ca sunt obisnuit cu miscarile rapide. Nu te misti destul de repede, pierzi cadre si atunci nu te mai poti sppune ca esti un bun fotograf nunta.

Sa nu credeti ca mireasa a fost mai prejos, dupa cum se vede si in fotografii, stie si sa apere si sa marcheze.

Dupa scurta repriza, am vizitat pentru cateva cadre si clasa in care au stat amandoi in banca, am aruncat cu hartii spre deliciul fotografului. Nu am ratat holurie si bineinteles si clasa unde, ce credeti, fusesera nasii. Da, si ei se cunosteau din liceu.

A fost una dintre sedintele foto de care o sa imi aduc aminte multa vreme. Fotograf nunta, doua cuvinte care in momentul evenimentului realizezi ca esti cea mai importanta persoana. Si trebuie sa fii mereu la inaltime si cu ochii in patru sa prinzi cadrele cele mai bune, prin care povestea lor sa dainuie peste timp.

Tania si Lucian, va multumesc ca am fost alaturi de voi si am putut sa creez aceste cadre minunate.

Galeria completa aici: http://dragoscuhartzfotograf.ro/fotograf-nunta-tania-si-lucian/

Leave a Reply