Prezentare moda FMWG

Moda. Prezentare FMWG.

Un eveniment plin de oameni frumosi, cu o multitudine de culori si arome. Asa pentru ca erau si mici standuri cu diferite produse cosmetice si delicatese handmade.

Totul s-a desfasurat in frumosul si intimul spatiu de la restaurantul La Bordei.

Moda pe scurt

Nu este cea mai buna exprimare pentru ce a fost acolo, dar pentru un fotograf tehnic, cred ca e ok. Sa trecem la munca. Evenimentul sărbătorit alături de Mona Croitoru la 6 ani de beauty blogging pe frommonawithgloss.ro . Mona Croitoru a vrut sa pastreze tradiția de a reuni bloggerițele de beauty și fashion, oameni din PR și pasionatele de frumusete la acest eveniment. Si a reusit.

Toti cei care au fost invitati la petrecere au putut testa diferite manichiuri, coafuri și machiaje. De asemenea, am fost organizate tombole și invitatele si invitatii au primit cadouri. Partea in care eu am avut treaba, prezentarea de modă la care a trebuit sa fac fotografii.

Daca la inceput am avut ceva emotii din cauza traseului urmat de fotomodele, spatiul fiind destul de mic, cu putina atentie am reusit sa aleg un punct in care fetele aratau cel mai bine. De altfel e si locul ideal in poate sta un fotograf la o prezentare, fix unde modelul face rotatia si “pozeaza” tinuta.

Cum mi se intampla de obicei, dupa 2-3 modele fotografiate am vazut ca iese totul bine, m-am relaxat si asta se vede. Se vede pentru ca si fetele te vad ca esti implicat si pozeaza mai frumos si mai atent cand vad ca le urmaresti. E chiar recomandabil sa mai arunci un mic zambet. Sa nu fi scortosul profesionist si rece, mult prea mandru pentru ele. Trebuie sa interactionezi cu modelul, sa mai faci un schimb de priviri, chiar sa ii confirmi cu o miscare a capului ca e totul ok.

Iar aceasta buna interactiune a modelului cu fotograful se vede in materialul final. Se vede pe fata modelului, in pozitia mai frumoasa si relaxata.

Per total, ne-am simtit bine cu totii, prezentarea si tot evenimentul a fost bine primit. Asta e cel mai important, cei implicati in organizare si realizare sa multumeasca pe cei prezenti. Si asta s-a intamplat.

Multa bafta Mona Croitoru la urmatoarea aniversare de 7 ani.

Toata galeria aici: http://dragoscuhartzfotograf.ro/moda-prezentare-fmwg/

Leave a Reply