Produse Natulique la prezentare Cosmobeauty

Produse Natulique.

Targ de produse cosmobeauty. Un targ clasic, as putea spune, in care firme din domeniul frumusetii, al cosmeticelor, creme si multe alte lucruri care nu prea le inteleg 🙂 , isi prezinta ce au mai bun. Dupa ce am ajuns la clientul meu, adica singurul care distribuie produse Natulique, mi-am dat seama ca sunt unde trebuie. Erau singurele produse cu adevarat bio din tot targul.

Bineinteles ca eram cel mai fericit. Sa fi alaturi de cei mai buni, e un lucru cu care te poti mandri fara modestie. Asa ca trebuia sa fiu la inaltime. Din nou.

Cum in stand erau pregatite de catre hair-stilisti vreo patru modele, plus machiaj, era perfect. Pentru ca erau multe detalii de fotografiat, am fost cel mai fericit. Fotografia macro alaturi de cea de produs sunt preferatele mele. Am facut tot posibilul sa prind esenta munci acestor oameni care luau parul modelului aproapre fir cu fir, sa il aseze in pozitia dorita. Nu era usor, dar cu munca, ca de fiecare data, reuseau.

Atunci nu iti mai ramane de facut decat sa fi atent, sa incadrezi cat mai expresiv posibil, eventual si cu numele marci intr-un colt si sa declansezi. Si lucrurile merg de la sine. Bineinteles, multumirea cea mai mare este cand ii arati o poza modelului sau angajatorului, imediat dupa ce ai lasat aparatul de la ochi si ii vezi multumirea pe fata.

De multe ori mi se intampla sa uit ca sunt acolo sa prestez un serviciu. Serios. Si ma apuc sa iau cadre, de parca e prezentarea mea, produsele mele. Vreau sa fie perfect, sa imi fac un album cu acele fotografii, sa creez o fotografie pentru desktop din ele.

Adevarul pe care il stim cu toti, este urmatorul. Cand faci un lucru din dragoste, cu placere si dedicatie, iese intotdeauna bine. De aceea imi si place sa ma dedic total cand ajung la un eveniment de orice tip. Stiu ca asa, sigur iese bine, e si clientul multumit si eu.

Toata galeria aici: http://dragoscuhartzfotograf.ro/produse-natulique/

Leave a Reply