Team building Assa Abloy

Team building Assa Abloy.

Fotografie profesionala pentru evenimente team building, la cele mai inalte standarde. Dupa 5 ani de experiena in domeniu ca fotograf de evenimente, am considerat ca sunt pregatit sa ofer srvicii si pentru companii. De ce dupa acesti ani. Eu consider ca trebuie sa fi aproape de perfectiune ca sa poti pretinde ca oferi servicii catre companii.

Poti avea surpriza sa fi contractat de companii foarte mari, chiar de la inceput. Si atunci trebuie sa arati ca te ridici la acelasi nivel. Nu pti spune c nu ai stiut, ca e primul sau al doilea contract de acest gen si ai circumstante atenuante.

O companie cu 1000 de angajati nu sta sa te asculte pe tine cum te plangi. Ea vrea doar un serviciu impecabil, la timp si de calitate. Atat.

Se poate. Cu munca, dedicatie si atentie totala asupra evenimentului in momentul in care esti acolo, iese. Si asta am observat la acest team buiding organizat de Assa Abloy. O companie mare, cu multi angajati. Bineinteles ca am avut emotii. Si asta e foarte bine. Emotiile te tin atent, te fac sa fi cu mintea numai acolo. Nu la problemele de acasa sau alte lucruri.

Despre eveniment.

Cand ai un management bun si un PR la fel, ajungi sa ai si angajati buni, experimentati si interesati. Orice companie vrea cei mai pregatiti oameni. Si cand nu ii ai, ii faci tu. Asa ca la team building, au fost prezentate diferite activitati creative pentru dezvoltarea angajatilor prezenti.

Erau asa de bine prezentate si utile, incat imi doream sa pot sta mult in fiecare camera de activitati, nu doar cat surprindeam prin obiectul aparatului, tot ce se intampla acolo. In schimb avea avantajul de a pastra cele mai frumoase momente. Ca fotograf ai acest avantaj de a imortaliza momentele pe care le doresti.

Toata galeria aici: http://dragoscuhartzfotograf.ro/team-building-assa-abloy/

Leave a Reply