Fotograf nunta Bucuresti.

Servicii profesionale de fotografie. Sutele de evenimente la care am avut onoarea sa particip in ultimii 15 ani, mi-au dat posibilitatea sa realizez amintiri fotografice cat mai frumoase din aceste unice momente pentru clientii mei. Realizez fotografii pentru nunti, botezuri, sedinte foto de portofoliu, albume tip foto carte, sedinte foto tematice pentru copii cu ocazia diferitelor sarbatori.

De asemenea realizez sedinte foto in studio si la exterior pentru produse publicitare, campanii de promovare, sedinte foto cu familia si multe alte posibilitati. Prin aceste servicii incerc sa surprind cat mai multe momente frumoase ale participantilor. Pentru ca sunt un traditionalist, ca fotograf profesionist, promovez foarte mult printurile foto. Recomand in general ca orice fel de productie fotografica sa aiba in final si printuri pe hartie. Recomand tuturor clientilor mei printuri pe hartie sub forma de fotografii de laborator si albume tip foto carte.

Produse.

In prezent am placerea sa folosesc cea mai avansata tehnica foto existenta. Lucrand cu cele mai bune materiale posibile pentru albumele foto si printurile pe care le dau clienților mei. Pentru albumele tip foto carte, va punem la dispozitie o gama cu peste 50 de modele de coperti si materiale, inclusiv piele ecologica, piele naturala sau catifea. Albumele foto sunt livrate in cutii elegante imbracate in material textil sau catifea pentru un produs de o calitate desavarsita.

Ca fotograf in permanenta dezvoltare caut sa îmi îmbunatatesc performantele prin diferite cursuri si autoeducare. Nunta si botezul sunt cele mai grele si frumoase evenimente posibile in acelasi timp.

In momentul in care primesti responsabilitatea sa realizezi unicele amintiri cu care va ramane clientul, iti dai seama ca toata increderea lui se afla in abilitatile acumulate de-a lungul timpului. Pentru a oferii servicii profesionale, trebuie sa te pregatesti permanent si trebuie sa ai o evolutie continua. In definitiv nu e usor sa fi fotograf nunta Bucuresti.

Lucrez intr-un mod elegant, proaspat si creativ, cu accent pe momentele spontane și pe surprinderea emotiilor participantilor. Mereu ma bazez pe calitate si unicitatea materialelor predate clientului. Consider ca fiecare eveniment trebuie sa aiba propriul stil. De aceea si albumele foto realizate sunt fiecare intr-un stil unic fata de cele realizate pentru alte evenimente.

 

Lasă un răspuns