Fotograf Nunti Andreea si Adi. O exprimare cam rigida, stiu. Raspunsul e, ca la acest eveniment exact asa m-am simtit. Ca un fotograf de nunta profesionist care a trebuit sa arate tot ce stie si sa imi pun in valoare toate calitatile. Cu miri ma cunosteam mai demult si simteam asa, o raspundere suplimentara. Sa nu credeti ca la alte evenimente nu fac tot ce pot sa iasa perfect. Dar cand te si cunosti cu eroii evenimentului te simti de doua ori mai responsabil.

Pregatirea.

Ca sa fiu linistit din punct de vedere tehnic, am mers cu 3 aparate. Doua principale si unul de rezerva. Centura dubla, sa am la indemana ambele aparate in permanenta. Pe un aparat era un obiectiv cu unghi mare de cuprindere si bineinteles pe celalalt era un zoom. Normal ca in rucsac mai aveam cateva obiective fixe, pentru orice mi-ar fi trecut prin minte.

Parca plecam la o lupta. Eram in „misiune, Agentul foto”. 🙂

Evenimentul

Acum e partea distractiva si frumoasa. Vorbesc serios si spun asta pentru ca atunci cand esti foarte bine pregatit, tehnica foto asigurata, ai cadrele deja in minte, la nunta doar te distrezi. De la pregatirile mirilor mi-am dat seama ca si invitatii se simt foarte bine si cu asta, totul era perfect. Nu ma mai opream din luat cadre. Era o placere deosebita. Mirii foarte bine dispusi, nasii super de treaba, parintii la fel. Ce sa iti doresti mai mult.

Si cum timpul trece foarte repede atunci cand muncesti, aproape imediat m-am trezit la biserica. Aici trebuie sa fac o paranteza. La cum arata unele biserici, cred ca ar fi potrivit ca unele sa fie asemuite cu muzee, sau expozitii permanente de arta. In aceasta categorie intra si biserica noastra. Absolut minutata. Inchid paranteza.

Cununia religioasa a avut loc la biserica Sfanta Treime Ghencea. E o biserica foarte frumoasa, interior si exterior. Am incercat sa surprind cat mai bine arhitectura, mai ales pe cea interioara. Era o placere. Mirii cu priviri de indragostiti, parintii cu lacrimi in coltul ochilor, prestatia preotilor deosebita, totul perfect.

Dupa aceasta delectare la propriu, am continuat in acelasi stil cu sedinta foto. Locul meu preferat, centrul vechi. Parca visam, as fi vrut sa am vreo 3-4 aparate si inca vreo doi fotografi. Cu texturile cladirilor care se schimbau de la o cladire la alta, lumina dansa in tot felul de reflexii si obiecte, mirii parca treceau prin mai multe decoruri ca prin magie.

Intr-un cuvant, fantastic. O poveste de sedinta foto, cu miri veseli si care colaborau excelent, nasii glumeti si veseli, cavalerii de onoare la fel. Sa tot stai vreo 3-4 ore la fotografii, dar era timpul sa mergem la local.

Incheiere.

Nu va mai retin, ca despre aceasta nunta asta pot sa tot scriu. La restaurant pot sa va spun ca a fost o super petrecere cu invitati care au debordat de energie si veselie. Albumul foto story mi-a placut atat de mult incat mi-am facut unul si de prezentare. Asta ca o confirmare finala ca evenimentul mi-a mers la suflet.

Andreea si Adrian, va urez sa aveti o casnicie vesela si frumoasa ca si nunta.