Loading. Please wait...

Fotografie botez Servicii profesionale

Fotografie de botez. Acest tip de eveniment il consider a fi mult mai greu de surprins in cadre decat la o nunta. Stiu ca multa lume spune, stiti e doar un botez mic, cateva persoane invitate si cam asta e.

Din punct de vedere organizatoric, intradevar, poate nu e asa mare lucru. Din punct de vedere al fotografiilor care trebuiesc realizate lucrurile se complica. Subiectul principal la un botez este copilul. Fata de o nunta, la botez cel mic e mult mai agitat si mutat dintr-un loc in altul pe toata perioada slujbei.

Atunci o fotografie de botez devine grea pentru ca cel mic trebuie surprins frumos si in cadru si ca expresie, chiar daca el se misca mereu, e agitat, plange sau este mutat.

Aici se vede maestria fotografului. Stiinta de a surprinde expresii frumoase atat ale copilului cat si a celorlalti invitati.

Fotografie de botez

Toate pachetele foto pentru evenimente contin un album tip foto carte. De asemenea suplimentar oferim si printuri de fotografii, magneti fotografici pe post de marturii. Acestia pot fi realizati atat inainte de eveniment cat si in timpul evenimentului. Se pot realiza fotografii si pe loc cu fiecare invitat.

Oricat de mic ar fi evenimentul, recomand sa se tina cont in organizarea timpului, pentru o sedinta foto de minim 60 de minute. Poate vi se pare mult, dar va pot spune din multele experiente personale la evenimente, ca poate fi chiar insuficient. In primul minut se fac fotografii cu toti participantii la eveniment, si dupa ne apucam de sedinta foto doar cu eroii povestii.

Trebuie sa tineti cont de aceste aspecte pentru e pacat sa pierdeti un moment asa frumos din viata dumneavoastra.

Ne place sa lucram indeaproape cu fiecare client. Pentru orice detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Va uram sa aveti numai amintiri frumoase.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url