Indragostiti. Sedinte foto cupluri. Vorba aceea, ce este frumoas, ii place si lui Dumnezeu. O sedinta foto inainte de casatorie sau inainte de a avea un copil, in timp capata o valoare foarte mare.

Cand suntem tineri nu ne dam seama de viteza cu care se petrec lucrurile in jurul nostru sau de importanta pe care o au anumite lucruri. Iar atunci cand suntem indragostiti, deja nu mai vedem decat o singura persoana si sentimentele noastre. Aici munca de fotograf devine cu atat mai importanta. Cand te roaga un cuplu de indragostiti sa le faci o sedinta foto cu ei doi, trebuie sa apreciezi acest lucru. De ce? E foarte simplu.

Momente nepretuite.

Tu vei avea onoarea sa surprinzi acea minunata sclipire din ochii lor, sa vezi cum se dizolva unul in privirea celuilalt. Cum prin strangerea in brate parca sunt o singura persoana. Aceste lucruri sunt o taina, la care tu ai onoarea de a lua parte. Si cu atat mai mult sa le si imortalizezi pentru intreaga lor viata si poate a copiilor lor. De aceea spun mereu. Ca fotograf, mai ales cand lucrezi cu indragostiti, trebuie sa fi pregatit sa te ridici la inaltimea momentului. Sa fi la nivelul dorintelor si a sentimentelor marete din jurul tau.

Gandeste-te doar cata bucurie o sa le aduci in suflet, peste 5, 10, sau 20 de ani, cand vor privi fotografiile. Pe moment ei nu prea constientizeaza ce li se intampla. Peste 20 de ani cand o sa revada fotografiile, toate acele sentimente vor inflori in sufletele lor, si automat ti le vor transmite si tie ca fotograf. Asa ceva nu se poate cumpara. Este de nepretuit.

Cu atat mai multa bucurie o sa le aduci in familie daca au primit si fotografii pe hartie pe care le pot revedea mai des. Mai ales daca se intampla lucruri neplacute si raman fara calculator, telefon ,curent, etc.

Sfat de fotograf.

Cand traiti momente fericite, sunteti alaturi de cei dragi sau la un eveniment placut pentru voi, nu uitati sa faceti fotografii. De preferat de catre un fotograf profesionist, sau cel putin vorbiti cu unul sa va realizeze cateva fotografii pe hartie. O sa vedeti ca este cea mai buna investitie. Va urez sa aveti parte de cat mai multe fotografii pe hartie.