Petrecere nunta Simona si Alexandru. Un eveniment complet, cu traditii respectate aproape ca la carte. Totul a inceput de dimineata cu multi invitati la mire acasa. Muzica, mancare buna de casa facuta in familie. Lautarii au incantat audienta cu muzica dupa toate preferintele.

Dupa ce bineinteles am servit masa si am luat cateva instantanee cu invitatii am trecut sa gatim mirele. Cavalerii au fost usor stangaci la inceput, poate si din cauza caldurii, dar in final au gatit un mire asa cum trebuie sa fie. Elegant, aranjat si bine parfumat. Si petrecerea a continuat. Ca doar lautarii isi vedeau de treaba cu spor.

Numai ca acum era randul miresei sa isi intre in rol, sau ma bine zis, in rochie. Domnisoarele se pare ca aveau experienta, pentru totul a decurs frumos si rapid, iar mireasa a iesit pe usa radiind. Bineinteles ca intalnirea mirelui cu mireasa a fost emotionanta pentru amandoi, chiar daca nu se mai vazusera de vreo 15 minute. Cu mana usor tremuranda mirele i-a dat frumosul buchet miresei. Poate era din cauza celor trei aparate care filmau si fotografiau totul din orice unghi.

Petrecerea.

Dupa o frumoasa cununie religioasa la biserica Sfantul Gheorghe Nou, unde pictura arata incredibil in fotografii am trecut la partea relaxanta, sedinta foto. Partea favorita pentru mine si care de obicei vreau sa dureze minim o ora. Am fost la Palatul Mogosoaia. Pentru cine nu a fost acolo, le recomand sa faca o vizita. Merita.

In final restaurantul. Hotel Marriott. Aici deja ma simt ca si acasa. Am ajuns sa cunosc sefii de sala, chelnerii, si asta e bine. Stii exact cum trebuie sa pui lumina, cum da mai bine daca au lumini pe scena sau nu. Detalii importante pentru un fotograf. Sti dinainte sa ajungi la eveniment de ce echipament ai nevoie. Asta este avantajul experientei.

In definitiv un client asa si cauta. Un prestator de servicii cu o experienta cat mai vasta, sigur pe el si care lucreaza bine in orice mediu. Nu uitati, orice imagine poate fi un tablou.