Preturi servicii. Oferim preturi competitive pentru toate serviciile noastre. La toate pachetele oferim predarea materialelor pe cele mai fiabile dispozitive cum sunt stickurile de memorie usb. De asemenea incercam sa va aducem cele mai noi si performante servicii din piata de servicii a fotografiilor.

Fotografii pentru nunti, botezuri, sedinte foto de portofoliu, albume tip foto carte, sedinte foto tematice pentru copii cu ocazia diferitelor sarbatori. De asemenea realizez sedinte foto in studio si la exterior. Produse publicitare, campanii de promovare, sedinte foto cu familia si multe alte posibilitati prin care se pot surprinde cat mai multe momente frumoase ale participantilor. Pentru ca sunt un traditionalist, ca fotograf profesionist, promovez foarte mult printurile foto.

Recomand in general ca orice tip de productie fotografica sa aiba in final si printuri pe hartie. In special in fotografie de botez, unde schimbarile de fizionomie a copilului sunt foarte mari, intr-un timp scurt. De aceea recomand tuturor clientilor mei printuri pe hartie sub forma de fotografii de laborator si albume tip foto carte.

Pentru ca nunta si botezul sunt cele mai grele si frumoase in acelasi timp, evenimente posibile. In momentul in care primesti responsabilitatea sa realizezi unicele amintiri cu care va ramane clientul, iti dai seama ca toata increderea clientului se afla in abilitatile acumulate de-a lungul timpului. Si pentru asta trebuie sa te pregatesti permanent si trebuie sa ai o evolutie continua.

Lucrez intr-un mod elegant, proaspat si creativ, cu accent pe momentele spontane și pe surprinderea emotiilor participantilor. De exemplu la o fotografie botez reactiile copilului sunt foarte spontane, deci trebuie sa in alerta mereu.

Mereu ma bazez pe calitate si unicitatea materialelor predate clientului. Consider ca fiecare eveniment trebuie sa aiba propriul stil. De aceea si albumele foto realizate sunt fiecare intr-un stil unic fata de cele facute la alte evenimente. Va recomand sa verificati si pagina cu preturi servicii pentru o comparatie completa.

Motoul meu este ca fiecare poza poate fi un tablou.

There is 1 comment on this post

Lasă un răspuns