Loading. Please wait...

Sedinte studio

Sedinte foto familie in studio si la exterior, pentru copii si familii cu ocazia diferitelor sarbatori. Realizarea de albume foto, calendare personalizate, sedinte de portofoliu.

Cand vine Craciunul, parca se simte in aer. E drept ca daca treci si pe langa niste cozonaci proaspeti si te imbie mirosul, esti cucerit pe loc. Si pentru ca tot eram usor visator, mi-a si venit o idee.

Bineinteles in legatura cu fotografiile. Si zic hai sa facem cateva sedinte foto cu tematica. Imediat am gasit si doritorii. Spre bucuria mea erau familii. Asa e cel mai frumos. In familie de Craciun. Ne-am organizat si in ziua stabilita au venit modele. Da, nu am gresit, in definiv o persoana care pozeaza, chiar daca e foarte mica sau adult, profesionista sau amator, e consider ca tot un model.

Fotografiile si atmosfera.

Sedinte foto familie. Nici nu avea cum sa iasa altfel decat bine. Normal, asta am zis dupa ce am terminat sedintele foto. Prima familie a venit foarte bine pregatita, cu hainute si accesorii de Craciun. Erau incantati de idee si erau nerabdatori sa incepem. Trebuie sa recunosc ca la asa familie organizata, nu avea ce sa mearga prost. Rapid si eficient. Acestea sunt cuvintele potrivite. Si cum aschia nu sare departe de trunchi, cel mic a colaborat in totalitate. Chiar ma gandeam sa nu se plictisesca prea repede. Dar a fost perfect.

Si perfect a mers si a doua sedinta. E drept ca m-am cam tavalit un pic sa fiu oarecum la nivelul celor mici, dar merita. Cand vezi ca toata lumea colaboreaza, sunt veseli si doritori, uiti de tot si esti doar tu si subiectul. De multe ori cand ma apuc de fotografiat, parca intru intr-o transa. Nu mai gandul decat la cum sa incadrez, setari de lumina, unghiuri noi si altele. Cred ca asta e si secretul pentru a realiza un material de calitate. Dedicare totala atunci cand il faci.

Va recomand sa va dedicati un pic de timp cu familia si cei mici, pentru ca timpul trece repede si de fotografii va puteti bucura o viata.

Testimonial

Am văzut pozele, au ieșit super. Mi-au plăcut mult toate pozele și de la patrik și de la darius. I-ai...
Am văzut pozele, au ieșit super. Mi-au plăcut mult toate pozele și de la patrik și de la darius. I-ai avut pe toți în vizor. Nu ai ratat niciun invitat. Și au ieșit foarte clare. Sigur o sa te mai recomand și mai departe.
Alexandra Dragusin

Details

Pret sedinta foto55 €
Predare materialFormat electronic cu print foto sau album foto carte

Categories

Tags

Like 1
View Bigger
Like 1
View Bigger
Like 1
View Bigger
Like 1
View Bigger
Like 1
View Bigger
Like
View Bigger
Like
View Bigger
Like
View Bigger
Like 1
View Bigger
Like 1
View Bigger
Like
View Bigger
Like
View Bigger
Like
View Bigger
Like 1
View Bigger
Story Details Details Like 117

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url