Ursitoare botez si poze.

Pe scurt? O placere de eveniment. La propriu. Cu toate ca cel mic a fost cam plangacios la biserica, il inteleg, restul, numai distractie. Tinand cont de faptul ca aproape jumatate din invitati au fost straini, chiar nu stiam la ce sa ma astept. Nu a durat mult si mi-am dat seama ca stiu sa se distreze la fel de mine ca romanii. Dar sa le luam in ordine.

Prezentare restaurant

Petrecerea s-a desfasurat la Hanul lui Manuc. Un loc plin de istorie si povesti. Aranjarea sali unde a fost botezul, desavarsita. Foarte multe detalii alaturi de lemnul vechi dar bine intretinut, aratau excelent. Ferestrele mari prin care intra lumina, dadeau locului o atmosfera de poveste cu zane. Fara exagerare. Normal ca nu m-am putut abtine sa nu fac cateva fotografii si la alte zone ale cladirii. Textura lemnului de la coloanele sculptate arata prea bine ca sa ratez o asa ocazie.

Dupa zbenguiala clasica a copiilor prezenti, si-a facut aparitia prima surpriza a serii. Un cuplu de dansatori foarte tineri si in acelasi timp foarte talentati. Momentul mi-a pus la incercare viteza de a surprinde pozitii frumoase si expresive a dansatorilor dar si echipamentul foto. De curand imi cumparasem un obiectiv Carl Zeiss cu focalizare manuala si nu eram asa obisnuit cu el. Cu atat mai mult sa fac fotografii la un cuplu de dansatori.

Ursitoare botez si poze

Urmatorul moment a fost cu adevarat magic. Au venit ursitoarele. Frumoase, elegante si cu rochii de basm. Increstinatul a fost fermecat de cele trei zane. Le-a urmarit cu privirea incontinuu. Si eu le-am urmarit prin obiectiv la fel de atent, sa pot surprinde pe toata lumea din cadru cu o expresie cat mai frumoasa. Fotografiile au fost infrumusetate si de sclipiciul magic pe care ursitoarele il imprastiau peste tot.

Punctul final. Sosirea tortului. Mi-a placut foarte mult atentia chelnerilor. Parca aduceau coroana reginei. Si asta e foarte frumos. Cel mic a stat cu ochii fixati de artificii pana sau stins. Asta puteti vedea si in fotografii.

Si cu asta, am incalecat pe obiectiv si v-am spus povestea blitz. 🙂