About Me

Despre Dragos Cuhartz ca fotograf profesionist. In momentul in care primesti responsabilitatea sa realizezi singurele amintiri cu care va ramane clientul, iti dai seama ca totul se afla in abilitatile acumulate de-a lungul timpului. Si pentru asta trebuie sa te pregatesti permanent si sa ai o evolutie continua.

Primul meu contact cu inregistrarea imaginilor l-am avut la 21 de ani. Atunci m-am angajat la un post local de televiziune din Constanta. Dupa un an, in care am invat sa filmez stiri pentru postul TV local, am inceput sa ma pregatesc ca fotograf.

Mi-am dat seama ca este cu totul altceva decat realizam pentru televiziune. Era o cu totul alta lume, cu imagini care trebuiau surprinse cat mai bine din primul cadru. Nu exista a doua sansa. Singurul lucru in comun pe care il aveau evenimentele cu televiunea, il constituia realizarea sub forma de reportaj a intregului eveniment. Trebuie sa fi un observator al momentului si nu un creator de momente.

Experienta profesionala

La varsta de 23 de ani, in anul 2000, am inceput sa realizez si primele fotografii la  evenimente pe un aparat foto cu film. Atunci am realizat ca fotografia este ceea ce vreau si trebuie sa fac. Din acel moment a trebuit sa invat permanent. Fotografia este un domeniu in carete poti perfectiona toata viata. Nu am vrut sa imi opresc evolutia nici pe partea de televiziune. Aceasta aducandu-mi mai multe satisfactii si dezvoltandu-mi creativitatea,  pe masura ce am lucrat la Realitatea TV, National TV, Kanal D si Digi 24 HD.

Aceasta diversitate mi-a dat posibilitatea sa cunosc oamenii din multe domenii. Am putut realiza diferite proiecte, de la stiri de televiziune, emisiuni, spoturi publicitare, videoclipuri, etc. Toate aceste lucruri au condus spre desăvârșirea si șlefuirea fotografului de astăzi.

Sutele de evenimete la care am avut onoarea sa particip in ultimii 15 ani, mi-a dat posibilitatea sa realizez amintiri cat mai frumoase.

In prezent am placerea sa folosesc cea mai avansata tehnica foto existenta, lucrand cu cele mai bune materiale posibile pentru clienții mei. Caut permanent sa îmi îmbunatatesc performantele prin diferite cursuri si autoeducare.