ATELIER FOTO

Team building indoor

ATELIERUL FOTO este un program de team building indoor. Programul are o durata de 1 ora și 30 de minute.

 

OBIECTIVE

dezvoltarea creativitătii

comunicarea în echipă

managementul timpului

eficientizarea resurselor

DESFĂȘURARE

Etapa 1 – va contine o primă parte teoretică cu multe explicatii și exemple interactive despre realizarea practică a fotografiilor la interior și exterior. Cum ne folosim de mediul înconjurător pentru îmbunătătirea fotografiilor și punerea în valoare a subiectului.

De asemenea toate materialele prezentate vor fi primite de participanti și sub formă de dvd.

Durată: 30 minute

Etapa 2 – contine partea practică. Realizarea de fotografii într-un ministudio improvizat la fata locului. Se va lucra în echipe de câte 2 persoane, pentru a realiza câte o fotografie altei echipe de 2 persoane.

Durată: 60 minute

Etapa 3 – După terminarea atelierului, vom realiza printurile cu fotografiile realizate. Această actiune o să fie realizată în afara programului pentru a nu mai retine participantii. În 90 de minute vă predăm câte o fotografie format 10x15cm pentru fiecare participant. Pe fotografii, dacă doriti, se poate adăuga text, logo, etc. De asemenea vă predăm fotografiile și în format electronic.

Costul total pentru cele 3 etape, este 70 de lei de participant.

Optional:

Etapa 4 – Puteti opta separat și pentru realizarea de magneti fotografici, pentru fiecare participant câte un magnet mărimea 7x9cm.

Predarea se va realiza de asemenea odată cu printurile 10×15.

Această optiune are costul de 10 lei de persoană.

 

Pentru ca serviciile pot varia in functie de necesitati, pentru a afla o cotatie de pret exacta pentru evenimentul dumneavoastra sa rugam sa ne contactati.

Mobil: 0726 215 997

Mail: cuhartzdragos@gmail.com