Chelnerita Horror. O sedinta foto cu adevarat de groaza. Totul a inceput de la o mica discutie cu Isa. Makeup artistul care a realizat acest machiaj deosebit de realist. Transformarile fiind si tematica ei preferata, m-a convins repede sa realizam o sedinta foto. Am fost impresionat si de faptul ca tot ea a realizat creierul si degetele, prin tehnica de machiaj prostetic. Vorbeste cu atata pasiune de meseria pe care o indrageste atat de mult, incat nu cred ca e cineva care sa nu fie convins ca va iesi foarte bine.

Realizarea.

Dupa vreo doua sedinte pentru pregatirea cat mai in detaliu a sedintei foto, am trecut la bifarea obiectivelor. Prima oara am vizitat locul unde trebuia sa facem pozele. Am mers sa vizitam Cartel Pub. Bucuria noastra sa aflam ca vom avea la dispozitie, tot pub-ul, doar pentru noi. Pentru mine ca fotograf, asta e este ideal. Am stabilit tot ce trebuie, timpul de desfasurare, locurile preferate si alte lucruri obisnuite. Apropo, au o cafea superba.

Si a venit acea zi. Toti eram putin agitati, dar cea mai curioasa si nerabdatoare persoana era modelul nostru. Adica Ana Mateescu. Am fost chiar surprins sa vad cu cata nerabdare astepta sa fie transformata intr-o chelnerita chelnerita horror. Ma asteptam ca machiajul sa dureze mai mult de 2-3 ore, dar cand Isa spune ca dureaza un timp, atat dureaza. Si asta e foarte bine ca nu am intarziat spre locatie. Bineinteles ca era sa speriem vreo doua trei persoane pana a ajuns modelul in masina. Riscurile meseriei.

Am inceput sa fotografiez destul de repede, pentru locatia, parea construita special pentru tematica noastra. Caramida rosie, barul cu lemn vechi si ferestre la fel, totul perfect. Si daca la inceput Ana (modelul) a fost un pic timida, sau poate neobisnuita cu noul ei rol, dupa cateva cadre s-a „inrait”.

Si a fost foarte bine. Deja nici nu trebuia sa ii mai spun in ce pozitie sa stea, pentru  ca se aseza singura. Cred ca ar fi buna de actrita. Asta isi doreste orice fotograf, modelul sa isi intre in rol cat mai bine, sa „simta” personajul, cum se spune.

Va doresc vizionare placuta si daca doriti, puteti sa dati share.