Fotograf Botez Darius. Pot spune ca a fost un botez in familie. Nu suntem rude dar la cum m-am simtit si la cat de primitori au fost cu totii, asa mi-a lasat senzatia. Sa trecem la treaba. De cum am ajuns la biserica am inceput sa ma saut cu unii dintre invitati, pentru ca ne cunosteam deja. Plus ca ma mai intalnisem odata cu cel mic si parinti, pentru o scurta sedinta foto in Herastrau. Asta ca sa facem o fotografie pentru invitatiile de botez. Mai personalizate nici ca s-ar fi putut.

Ziua botezului.

Cu o nasa asa de treaba si cu mama mereu in preajma celui mic, totul a decurs fara probleme.  Botezatul a stat cuminte toata slujba, ceea ce mi-a permis sa prind cateva cadre foarte bune. Evenimentul meu preferat, fotograf botez. Da, mi se pare cel mai greu tip de eveniment, pentru ca cel mic de obicei nu sta o clipa locului. Plus ca prin specificul slujbei, se si muta punctul de interes foarte des.

Si cum totul a decus fara probleme, timpul a trecut foarte repede. Imediat am ajuns la restaurant Papion din Baneasa.

Un local destul de intim, tocmai bun pentru evenimente pana la 100 de invitati. Plus ca ramane si loc de dans suficient. Dpa cateva cadre pentru prezentarea localului, pentru asa fac de obicei. Fac tot posibilul sa fotografiez toate acele mici detalii cum sunt marturiile, carduri, aranjamente florale, accesorii si orice face parte din aranjarea salonului. Nu de alta, dar aceste poza vor deveni singura amintire cu ele.

Dupa o scurta sedinta foto, in care am tinut sa apara frumoasa textura a tapetului si cateva elemente constructive, hai la dans. Si dans a fost pana dimineata. Dans si voie buna, cu invitati care sau simtit bine din toate punctele de vedere. Cand vezi ca atata bucurie si buna dispozitie, ti se deschide apetitul sa faci si mai multe poze. Si nu e rau, doar ca dupa ce le procesez, imi vine sa fac doua albume fotostory in loc de unul.